ELENA CORTESI NOVI ŠEF ZA MEDIJE “DŽIPA” U EVROPI

Elena Cortesi imenovana je za menadžera komunikacija za marke Jeep®, RAM i Dodge u ​​proširenoj Evropi u području Stellantis.

Na svom novom položaju, Elena je odgovorna za komunikacije sa brendom i proizvodima za marke Jeep, RAM i Dodge u ​​regionu Proširene Evrope i izveštavaće direktno AntonellI Bruno, šeficI Jeep Brand Enlarged Europe, i Domenicu Gostoliju, šefu RAM-a i Dodge Brands za Evropu u Stellantisu.

U koordinaciji sa brendovima, regionalnim liderskim timom i globalnim timom, Elena će biti odgovorna za razvoj i primenu komunikacionih strategija, programa, sadržaja i metrike za podršku procesu širenja i elektrifikacije brendova u evropskom regionu i širom sveta.

U okviru Grupe, Elena je prethodno imala ulogu menadžera New Launch Team-a, odgovornog za nadgledanje lansiranja New 500 – prvog potpuno električnog modela marke FIAT – obezbeđujući integraciju i sinergije između različitih funkcija. kako bi se osiguralo pravilno pozicioniranje vozila na tržištu, dosegla nova ciljna publika, pridobila nova kupca i promovisala prodaja.

JEEP® И УЗ ДАМЕ ЈУВЕНТУСА

НИСУ само фудбалери Јувентуса поност Торина и Италије. Даме у копачама у црно-белим дресовима успеле су да постану прва италијанска женса екипа која се квалификовала у групну фазу Лиге шампиона!
И наравно, уз њих је JEEP®.

МУЗЕЈ ШКОДЕ:120 ГОДИНА МОТОРСПОРТА

Како би допунио своју сталну поставку, ШКОДА музеј у Млада Болеслав сада је домаћин посебне изложбе „120 година ШКОДА Моторспорт-а“ која посетиоцима даје увид у најважније успехе компаније ШКОДА АУТО у мото спорту.

ГЕНИЈАЛНИ ЕТОРЕ БУГАТИ

Са најсавременијим хипер спортским аутомобилима, неким од најуспешнијих тркачких аутомобила на свету и приближно 1.000 патената на његово име, Еторе Бугати је успоставио неуморну потрагу марке Бугати за савршенством кроз иновације, пркосећи норми на сваком кораку. То је етос који траје до данас и у потпуно новој ери за Бугати.

ЈП “ПУТЕВИ СРБИЈЕ” НА НОВОСАДСКОМ САЈМУ

ЈП „Путеви Србије“, традиционалним учешћем на 88. Међународном сајму пољопривреде, 53. Сајму лова и риболова и Сајму екологије у Новом Саду од 18. до 24. септембра 2021. г. планира да заинтересованим грађанима и пословним партнерима представи свој делокруг рада

ФИАТ 500X ДОЛЧЕВИТА САДА И У КРОС И СПОРТ КАБРИО ВЕРЗИЈИ

Меки платнени кров „Долчевита“ отвара се једним додиром за 15 секунди, чак и за време вожње и до 100 км / х, и дизајниран је да одржи носивост пртљажника непромењеном; осигура добру видљивост и истовремено сјајно искуство на отвореном и за путнике позади.

АУТО ЧАЧАК И ШКОДА УЗ 61. ТРКУ КРОЗ СРБИЈУ

Београд, 14. септембар 2021 – После четири етапе и превезених 601,4 км, 61. Међународна бициклистичка ТРКА КРОЗ СРБИЈУ, завршена је последњом етапом од Пријепоља преко Нове Вароши, Јасенова, Катића, Ариља, Лучана, до Чачка. У Чачку је обављена свечана церемонија проглашења победника, победник трке је француски такмичар Жан Губе, а најбољи такмичар из Србије у генералном пласману је Чачанин Марко Даниловић.