SAOPŠTENJE JP “PUTEVI SRBIJE”

Jedan tvit Aleksandra Petrovića, koji je većina nas protumačila kao duhovit, neki mediji su preneli krajnje neprofesionalno tako da je usledio i odgovor nadležnih službi JP Putevi Srbije koji prenosimo u celosti.

Поводом објава у појединим медијима, као и на друштвеним мрежама у вези са фотографијом два возила марке „Porsche“ паркирана на резервисаним паркинг местима за ЈП „Путеви Србије“, обавештавамо јавност да возила са предметне фотографије нису у власништву ЈП „Путеви Србије“.

ЈП „Путеви Србије“ према Решењу Секретаријата за саобраћај Градске управе града Београда има резервисана два паркинг места за 2021.г. на општем паркиралишту у Београду у улици Влајковићева, радним данима у временском периоду од 07.00 до 17.00 часова, што је назначено допунском таблом и ту услугу ЈП „Путеви Србије“ плаћа ЈКП „Паркинг сервис“.

Ван резервисаног периода, на тим паркинг местима могу бити паркирана и возила која нису у власништву ЈП „Путеви Србије“ и на предметна паркинг места могу се и непрописно паркирати возила, не поштујући назначену резервацију.”

ЈП „ПУТЕВИ СРБИЈЕ“

A evo i tvita koji je toliko “uzburkao” javnost